Fotografie

Wil is een hobbyfotograaf die fotografeert als freelancer voor de website van Heusden Nieuws en hun Facebookpagina. In 2010 heeft Wil in de gemeente Heusden de initiatieven genomen voor het oprichten van een fotoclub met de naam Photo Shoot 4 Fun. Als oprichter sinds die tijd ook de voorzitter van deze mooie vereniging.

Als fotograaf ga ik voor het pakken van het juiste moment, emotie of compositie. Als ik dat kan aanvullen met de juiste techniek dan is dat natuurlijk super. Echter het moment is voor mij in deze belangrijker dan de volledige scherpte, dit maakt het werk van elke fotograaf daarom weer bijzonder. Fotograferen is een beleving die ieder op zijn eigen wijze zal uitvoeren en tonen aan het grote publiek. Elke foto is eigenlijk mooi omdat er een verhaal achter zit, hopelijk zijn mijn foto’s in staat om dit verhaal te vertellen aan jou als bezoeker

Naast de fotoclub en het fotograferen voor Heusden Nieuws vind Wil het een uitdaging om artiesten aan het werk op beeld vast te leggen. Hiermee combineert hij de passie voor fotografie met muziek. Deze beelden worden voornamelijk gemaakt in kleine bruine kroegen waar amateurmuzikanten hun beste performance geven en er van kunnen genieten dat hun performance wordt vastgelegd op de gevoelige plaat.

Wil is geen natuurfotograaf maar meer gericht op de mensen en hun emotie. Het vastleggen van deze combinatie is voor Wil de uitdaging.

Reacties zijn gesloten.